Referanse-prosjekter

Noen av våre prosjekter

Fabeltunet – Bakke Leiligheter

Fabeltunet er et nytt boligprosjekt som Bakke Leiligheter har bygget på Frogner i Lillestrøm. Prosjektet består av 85 leligheter og 52 rekkehus. Vi har levert dører til byggetrinn 2, som består av 63 leiligheter.
Til prosjektet har vi levert både innerdører og entredører til prosjektet. Innerdørene var slette lette glomma-dører i fargen klassisk hvit. Entredørene hadde både brann- og lydkrav. Det var også tilbudt diverse tilvalgsdører.

Vi takker Bakke Leiligheter for tilliten og et supert samarbeid!

Hurum Brygge – WK Entreprenør

Ytterst på spissen av Hurum-halvøya bygger WK Entreprenør og Anton Eiendom 65 flotte boliger. Midt ute i havgapet, hvor du kan se helt over til Holmestrand og Moss. Prosjektet består av 56 leiligheter, 8 rekkehus og 1 enebolig.
Vi har levert både innerdører, entredører, ytterdører og utvendige boddører til prosjektet. Innerdørene er slette kompakte Glomma dører i standardfargen bomull. Entredørene hadde både brann- og lydkrav og var i spesialfargen S 8000-N. Utvendige boddører på balkongene ble levert som Tun100 uklasset ytterdør i spesialfargen RAL 8019. Tilvalgsdører som ble valgt til prosjektet er Lågen 1S i både sort og hvit. Både med og uten glass.
Dette er virkelig et flott prosjekt som vi er skikkelig stolte av å ha vært en del av.

Vi gratulerer WK Entrprenør og takker de for samarbeidet!

Langenga – ØM Fjeld

Knappe 2 kilometer sør-øst for Asker sentrum bygger ØM Fjeld 180 nye leiligheter. Med skogen som nærmeste nabo og utsikt over sjøen er dette noen virkelig flotte leiligheter.
Vi har kun levert innerdører til prosjektet. Dette var lette sporfreste ett-speils dørene Marna.

Vi takker ØM Fjeld for et godt samarbeid!

Revetal Terrasse – Obas Entreprenør

Midt i Revetal sentrum har Obas Entreprenør bygget 23 flotte leiligheter. Første etasje består av 400 kvadratmeter næring.
Vi har levert massive Lågen 1-speil som innerdører. Det har ikke vært noe tilvalg på prosjektet. Vi har også levert innvendige entredører og el-skapsdører til prosjektet.

Samarbeidet med Obas gjennom byggeprosessen har vært helt super og det har vært veldige lett å samarbeide for at sluttresultatet skulle bli bra.

Sjøparken – Seltor

På Kaldnes Brygge i Tønsberg har Seltor bygget 103 nye leiligheter for Selvaag Bolig. Leilighetene er fra 35 til 185 kvadrat. Her har vi levert slette Glomma dører og entredører med brann- og lydkrav.
Det har vært mulighet for tilvalg på Lågen 1-speil, både i sort og hvit.

Vi er stolte av enda et flott samarbeid med Seltor på et prosjekt i nærmiljøet vårt.

Storøykilen – AF Gruppen

På Fornebu bygger Obos og AF Gruppen ca 400 leiligheter, fordelt på seks kvartaler.
Boligene er av god standard og er miljøsertifisert med BREEAM Very good.
Vi har levert våre Lågen 1-speils dører med skjulte hengsler. Det har vært tilvalg på Lågen i sort.
Vi har samarbeidet tett med AF Gruppen gjennom tre kvartaler nå, for at alle sluttkundene skal få akkurat det de ønsker seg.

Dette er virkelig et flott prosjekt som vi er veldig stolte av å ha tatt en del av.

Tunkvartalet BT3 og BT4 – Peab

På Skårer i Lørenskog bygger Peab totalt 404 boliger. Leilighetene ligger i et koselig, etablert og rolig villaområde med flotte solforhold. Leilighetene er alt fra 39 til 125 kvadrat.
Til prosjektet har vi levert Glomma innerdører i farge Klassisk hvit. Det har vært tilvalg på sporfreste dører som Orkla og Lågen 1-speils dører. Både med og uten glass.

Samarbeidet gjennom hele byggeplassen har funket veldig fint hvor begge parter har vært løsningsorienterte.

Parkveien på Langhus

Betonmast Boligbygg bygger syv blokker med totalt 130 leiligheter i Parkveien på Langhus i Ski kommune og har valgt Tundøren as som leverandør av dører til prosjektet. Prosjektet består av syv frittliggende blokker med totalt 130 leiligheter og næringslokaler på bakkeplan. Det er underliggende p-kjeller for seks av blokkene.
Prosjektet starter våren 2019, og innflytting er planlagt i første halvår 2021.
Leveransen består av brann og lyddører, alle innvendige dører til leilighetene samt dører til felles områder og korridor. Entredørene er levert i 2 farger som oppfyller TEK17 kravene og har vi også levert spesial skyvedører med høyde på hele 2,40m.

Vi er veldig stolte av å få være en del av dette flotte prosjektet og har hatt et godt samarbeid med Betonmast.

Bjørnegårdsvingen

På Bjørnegårdsvingen bygger Vedal og Obos 123 leiligheter, som ligger få minutters gange unna Sandvika sentrum. Her kan du få leiligheter på alt fra 70 til 105 kvm. I underetasjen bygges det også barnehage. Dørene vi har levert her er Glomma slett innerdør, med mulighet for tilvalg på Lågen, Orkla og Tana. Vi har levert tofarget entredører til leilighetene, med brann- og lydkrav. Vi har også levert branndører til fellesarealer i spesialfarge som matcher balkonger og vinduer.

Samarbeidet med prosjektledelsen i Vedal har vært upåklagelig og vi er veldig stolte av å være en del av prosjektet.

Skårerbyen

På Skårerbyen i Lørenskog bygger Betonmast og Selvaag Bolig 241 leiligheter, fordelt på 10 bygg. Her er det leiligheter på alt fra 69 til 127 kvm. Vi har levert Glomma slett innerdør, med mulighet for tilvalg på Lågen, Orkla og Tana. Vi har også levert entredører med brann- og lydkrav til alle leilighetene, samt branndører i fellesarealer.

Vi er veldig stolte av å få være en del av prosjektet og har hatt et godt samarbeid med Betonmast.

Kremmerhuset Panorama

På Kremmerhuset Panorama rehabiliterer Seltor AS og Seltor Bolig en eksisterende høyblokk midt i Tønsberg sentrum. Her er det 46 nye moderne leiligheter på alt fra 29 til 141 kvm. Her har vi levert Glomma slett kompakte innerdører, med mulighet for tilvalg på Lågen, Orkla og Tana. Kunder har også fått mulighet til å velge spesialfarger på innerdørene.

Vi er veldig stolte av å være en del av prosjektet og har hatt et godt samarbeid med Seltor gjennom hele byggeprosessen.

Sandbukta Terrasse

PÅ Nordneset på Hafslundøy har Peab Bygget 50 flotte leiligheter, men vid utsikt mot Glomma. Leilighetene er lys og modere og alt fra 76-125 kvm. Til prosjektet har vi levert Glomma lette innerdører i fargen S 0500-N. Vi har også levert sorte utvendige boddører i form av Tun100. Her har det vært tilvalg på både Lågen, Sira og Orkla.

Vi takker Peab for enda et flott samarbeid!

Bergerveien i Billingstad

På Bergerveien i Billingstad bygger Peab og AF Eiendom 136 leiligheter fordelt på 7 blokker og 51 enheter fordelt på 12 rekkehus. Her har vi levert Glomma slett innerdør, ytterdører og utvendige boddører til rekkehusene. Til blokkene har vi levert Glomma slett innerdør, entredører til leilighetene med brann- og lydkrav og branndører til fellesarealer. I to av blokkene har byggherre oppgradert til Lågen som standard dør. Det har vært mulighet for tilvalg på Lågen, Orkla og Tana.

Samarbeidet med Peab har vært fantastisk og vi er veldig stolte av å være en del av prosjektet.

Besøksadresse: 
Gneisveien 10, 3221 Sandefjord, Norway

Postadresse:
Boks 25, Meny Pindsle, 3249 Sandefjord, Norway